Reklameartikler

Få reklameartikler og print på alt, du overhovedet kan komme i tanke om.

Reklameartikler er din offline form for mobiltelefon. Med print på tusindvis af forskellige reklameartikler, kan du på samme måde have dit brand med overalt. Du har altid et nyttigt redskab ved hånden med dit print, som kan fås i mindst lige så mange funktioner, som mobiltelefonen indeholder – måske endda flere.

Kan du måske drikke kaffe fra din mobiltelefon, eller tænde et lys?

Narh det tænkte vi nok! Få dit print på, hvad end hjertet begærer – kontakt os i dag!

kontakt

Reklamegaver til alle lejligheder

De mange forskellige reklameartikler med dit print er perfekte som reklamegaver. Udover at det bare er lidt ekstra fedt med logoet på koppen eller en musemåtte med dit slogan, er det også rigtig gode reklamegaver til medarbejder og potentielle kunder.

Ved at give reklamegaver, sørger du for, at dit brand bliver spredt med vinden. Det skaber opmærksomhed om din ydelse og virksomhed på en god måde, da reklameartikler ofte er en brugbar genstand i et eller andet format, som alle kan få fornøjelse af.

Som sagt, har reklameartikler samlet set et større udvalg af redskaber og funktioner end mobiltelefonen. Vi kan lige sammenligne!

Fælles for dine reklamegaver og mobiltelefonen:

1. Notesbog og kuglepen – fås med print
2. Lommeregner – fås med print
3. Skridttæller – fås med print
4. Kompas – fås med print
5. Spil – fås med print (fodbold, frisbee, spillekort m.m.)
6. Musik – fås med print (høretelefoner)
7. Kalender – fås med print

Okay, du kan ikke ringe fra reklameartikler, men vi kan sørge for, at du får print på dit mobilcover eller din powerbank!

Derudover kan vi lige liste et par ting, hvor reklamegaver slår mobiltelefonen:

1. Slik – Kan du spise slik på din mobil?
2. Paraply – Kan din mobil holde dig tør?
3. Krus – Kan du drikke fra din mobil?
4. Lommekniv – Kan du skære med din mobil?
5. Ølbrikker – Kan du stille fredagsøllen på din mobil?
6. Stressbold – Kan du klemme din mobil sammen?
7. Tæpper – Kan du varme dig på din mobil?

Du kan godt se, at reklameartikler vinder på flest funktioner. Tilmed er det også bare billigere for dig at give reklameartikler som reklamegaver fremfor en ny telefon.

Giv firmagaver og spred dit brand med et smil

Udover de mange funktioner og redskaber firmagaver fås i, er det også en virkelig god og eftertænksom måde at sprede dit brand på.

Det er jo gaver! Så selvom dit logo eller lignende er på firmagaver, bliver de stadig betragtet som gaver – og folk elsker gaver.

Apropos gaver, kan vi opsætte og designe dit print til lige nøjagtig de firmagaver, du ønsker – og det kan du heller ikke bare gøre på en mobiltelefon.

Brug lige telefonen en sidste gang, og ring til os i dag – så sørger vi for at fremstille dine firmagaver, så alle hver eneste dag bliver mindet om dit brand med et smil!

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Messematerialer, Profilbeklædning, Branding og Visuel Identitet.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Beregn din pris