Reklamefilm er det, et reklamebureau oftest forbindes med.

Det har vi bestemt ikke noget imod!

– Vi i Apropos Bureau elsker gode reklamer og er vilde med at lave reklamefilm, der er motiverende, innovative, skøre og i høj grad skræddersyet til din virksomhedsprofil, og det I vil formidle.

Vi kan producere og brande dit budskab som en ny genkendelig Mickey Mouse, eller i bedste Lars Von Trier-stil, vække opsigt blandt dine intenderede kunder.

kontakt

Få konceptualiseret og produceret en reklamevideo i høj kvalitet

Apropos Bureau producerer alle former for reklamevideo og kan samtidig rådgive dig i, hvor, hvornår og hvordan, du skal bruge dem.

En reklamevideo kan være lavet på mange måder som oftest er:
· Animerede reklamer
· Levende reklamer

Den kan som annonce bruges til mange medier:
· TV
· Biograf
· Digitale medier – i helhed.
· Sociale medier

Ens for det hele er, at idéen bag en reklamevideo skal være spændende, informerende og mest af alt genkendelig – både i sig selv, men i særhed i forhold til genkendelsen af dit brand.

Som den reklamemand jeg er, vil jeg selvfølgelig helst ikke tale om andres reklamer, men hvis jeg nu siger: ”Tarteletter Harry?” eller ”Det er ikk’ så ring’ endda” eller måske bare ”Hold kææææææft”, så tror jeg godt, du ved, hvilke brands, jeg henviser til!

– Og det er ikke tilfældigt … På samme måde som ovenstående skaber Apropos Bureau gode genkendelige reklamefilm, så dit brand bliver genkendt og anerkendt af lige præcis den målgruppe, du vil have fat i.

Krydsning mellem tv-reklamer og sociale medier

I Apropos Bureau er vi eksperter i markedsføring og kan producere og koble tv-reklamer og andre digitale medier sammen.

Med udgangspunkt i dit brand og din kundebase, skræddersyer vi et manuskript og en video til både tv-reklamer og diverse andre digitale medier.

Vi er nemlig tilhænger af sammenhæng i markedsføringen. Derfor vil vi ofte foreslå en krydsning mellem medierne, som i fællesskab fører intenderede kunder hen til det, du vil have skabt opmærksomhed omkring. Det være både sociale medier, radiospots, Google-annoncer og tv-reklamer.

Der er utallige muligheder, når det drejer sig om reklamefilm. Derfor er det svært for os at sige præcis, hvad der er bedst og mest effektiv. Det afhænger 100% af dit brand, hvilket vi i første omgang vil få under huden, så vi i fællesskab med dig, kan skabe det rette udtryk i jeres reklamefilm.

Det eneste vi på forhånd ved er, at din reklamefilm er i trygge hænder hos os, da vi kender alle mediernes muligheder og begrænsninger.

Giv os en forsmag på dine tanker med en reklamefilm, og vi giver dig en smagsprøve på vores talent.

Apropos talent, reagerer vi hurtigt på henvendelser. Vi er mere fleksible end medierne og giver dig altid en god pris og behandling.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Kampagner, Slogans, Markedsføringsstrategi og Branding.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.