Reklamefilm

Reklamefilm er det, et reklamebureau oftest forbindes med. Det har vi bestemt ikke noget imod!

– Vi i Apropos Bureau elsker gode reklamer og er vilde med reklamefilm, der er motiverende, innovative, skøre og i høj grad skræddersyet til jeres virksomhedsprofil, og det I vil formidle.

Vi kan helt overordnet hjælp jer med marketing som jeres marketingafdeling. Finder vi sammen ud af, at en reklamefilm er vejen frem, hjælper vi jeg gerne med at varetage produktionen og eksekveringen.

  Få konceptualiseret og produceret en reklamevideo i høj kvalitet

 Indenfor reklamevideo håndterer vi typisk småproduktioner til diverse medier såvel som annoncer. Derudover kan vi administrere og koordinere din proces, hvis du ønsker en større produktion. Samtidig kan vi rådgive dig i, hvor, hvornår og hvordan, du skal bruge dit videomateriale.

En reklamevideo kan bruges til mange medier:
· TV
· Biograf
· Digitale medier – i helhed.
· Sociale medier

Ens for det hele er, at idéen bag en reklamevideo skal være spændende, informerende og mest af alt genkendelig – både i sig selv, men i særhed i forhold til genkendelsen af dit brand. Kan du eksempelvis huske nogle af disse ikoniske sætninger fra reklamevideoer: ”Tarteletter Harry?” – ”Det er ikk’ så ring’ endda” -”Hold kææææææft”

– det er ikke tilfældigt … Vi hjælper dig med branding, som netop kan komme til udtryk gennem genkendelige reklamefilm.

 Krydsning mellem tv-reklamer og sociale medier

I Apropos Bureau er vi eksperter i markedsføring og kan producere og koble tv-reklamer og andre digitale medier sammen.

Med udgangspunkt i dit brand og din kundebase, skræddersyer vi et manuskript og en video til både tv-reklamer og diverse andre digitale medier.

Vi er nemlig tilhænger af sammenhæng i markedsføringen. Derfor vil vi ofte foreslå en krydsning mellem medierne, som i fællesskab fører potentielle kunder hen til det, du vil have skabt opmærksomhed omkring. Det være både sociale medier, radiospots, Google-annoncer og tv-reklamer.

Der er utallige muligheder, når det drejer sig om reklamefilm. Derfor er det svært for os at sige præcis, hvad der er bedst og mest effektiv. Det afhænger 100% af dit brand og dine kunder. Vi er meget databaserede bruger data til at lære dine kunder bedre at kende. Din reklamefilm er i trygge hænder hos os, da vi kender alle mediernes muligheder og begrænsninger. Giv os en forsmag på dine tanker med en reklamefilm, og vi giver dig en smagsprøve på vores kompetencer.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Kampagner, Slogans, Markedsføringsstrategi og Branding.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed