Slogans

Apropos slogans: Kom bar’ do’ – Vi har et tilbud til dig – Det er ikk’ så ring’ endda!
– Alle fortjener et godt slogan, og alle har ret til et fedt slogan!

Nu har vi ikke ønsket, at det skal tage mere end fem minutter at læse vores slogan, men det betyder ikke, at vi ikke kan sige “BANG” og “tør, hvor andre tier”.

– YES WE CAN –

kontakt

Få skrevet eller optimere dit slogan

Et slogan er din virksomheds identitet skrevet i én effektiv sætning. Som du nok har regnet ud, er ovenstående tekst skrevet ud fra en række velkendte slogans, og du kan jo med rette se, om du kan gætte bare et slogan af de 10, som udgør teksten.

I Apropos Bureau er vi vilde med gode reklamer og et godt slogan, hvorfor det også var en fornøjelse at bruge ovenstående velkendte linjer i denne tekst. Vi ved en masse på området, og har tekstforfattere – apropos mig – som hver dag skriver fængende og kreative tekster, og engang imellem er så heldige at få lov at skrive og tekstforfatte slogans.

slogan nyt

Nu er det jo ikke sådan, at I bare giver os et par punchlines, og vi så skriver et slogan. Det er meget mere end det. Vi sætter os detaljeret ind i din virksomhed. Vi lærer jeres værdier at kende og skaber forståelse for jeres kundebase, eller ønsket kundebase.

Reklameslogans der har hele paletten!

Reklameslogans skal jo ikke bare være catchy, de skal også informere om jer og jeres værdier. Det nytter eksempelvis ikke noget, at et advokatbureau har et slogan som lyder: ”Fri for Politi”. I hvert fald ikke, hvis de vil tages seriøs.

Udover at sætte os ind i jer og jeres virksomhed, opbygger vi et semiotisk og grafisk design af reklameslogans. Du er med under hele processen, så du ikke lige pludselig ender med et ”Fri-for-politi” slogan. Nej, vi er ikke færdige med dit slogan, før du er tilfreds med tekst og design.

Reklameslogans er en af mange marketingsmuligheder, som kan sætte gang i jeres branding. Ofte går slogans hånd i hånd med eksempelvis logo, hvilket naturligvis også er noget, vi kan håndtere, for det giver mening for både jer og os, at der er konsistens i jeres visuelle identitet. Når det er sagt, løser vi alle opgaver – store som små – og hjælper med lige præcis det, I har brug for.

Så hvis I har brug for en enkelt-løsning i form af slogans, er det ikke sådan, at I binder jer til mere end det. Vi hjælper, hvor vi kan og ud fra dine præmisser. Derfor rådgiver vi dig selvfølgelig stadig om, hvad vi mener, du bør gøre med din markedsføring. Vi er meget transparente og siger tingene, som de er.

”Stå stærkere” med ”effektiv reklame” – ”kør med os”

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Logo Design, Designmanual, Reklamefilm og Branding.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Beregn din pris