Få en social medie strategi som hjælper dig med at tæmme og kontrollere de dyriske sociale medier.

I Apropos Bureau udarbejder vi i fællesskab med dig en social medie strategi for, hvordan du kan og skal få de forskellige medier til at lystre efter din befaling. Samtidig opretter, planlægger og designer vi kampagner og annoncer som ”angriber” lige præcis de kunder, du vil have på have i din favn.

kontakt

Markedsføring på sociale medier

Markedsføring på sociale medier dækker over særdeles meget og er særdeles vigtig at kunne kontrollere.

De sociale medier er en jungle af mennesker og muligheder, og det kan være svært at holde styr på. Det er derfor nødvendigt at have en planlagt social medie strategi, så du bliver en haj til de forskellige medier, hvilket opdriver flere og trofaste kunder.

Det er helt vildt, så mange muligheder der efterhånden er for markedsføring på de sociale medier. Du kan med Facebook rette dine produkter og ydelser efter holdninger og adfærd, mens du med LinkedIn eksempelvis kan rette markedsføring efter profession og uddannelse. Det var bare to af de mange sociale medier, som enkeltvis er gode, men som flokdyr er dominerende.

I Apropos Bureau er vi eksperter indenfor markedsføring, hvorfor vi også ved alt om mulighederne for effektiv reklame på sociale medier. Det vigtigste råd vi kan give er:

Læg en social medie strategi, så du bliver løven og ikke antilopen!

Vi kan rådgive om og planlægge din SoMe strategi

SoMe strategi (læs: social medie strategi) er først om fremmest tilrettelagt ud fra:

· Dit formål/forretningsplan – hvad skal du opnå i din markedsføring?
· Din ydelse og virksomhedsprofil – hvilke medier skal bruges?
· Segmentering – hvem er din målgruppe?
· Selvstyring – hvordan får vi jer etableret på medierne?
· Effekt – Hvilken effekt har din SoMe strategi?
· Resultat – flere kunder, mere synlighed og større omsætning!

Med planlægning og igangsættelse af din SoMe-strategi, kan vi i Apropos Bureau gøre jer til dyrenes konge af sociale medier. Vi er din Rafiki og marketingsguru, som hjælper med alt det, du har brug for at vide og forstå om sociale medier.

Vi kan på længere sigt spare dig for en masse penge ved at lægge en social medie strategi, der når højt som giraffen, er listig som slangen og smuk som påfuglen. Samtidig er vi lige så transparente som kamæleonen i vores arbejde, så du er altid inddraget og kan se, hvad du får for pengene.

Kontakt os i dag, og vi giver dig en sparring og et tilbud på håndteringen af din social medie strategi.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Online Markedsføring, Digital Konceptudvikling, Branding og Søgemaskineoptimering.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.