[ultimate_spacer height=”100″]

Sociale Medier

[ultimate_spacer height=”100″]
[ultimate_spacer height=”60″]

At skulle skrive om sociale medier, svarer til at beskrive, hvordan verden hænger sammen.

For ærlig talt er verden blevet online sammenhængende, og med sociale medier kan vi nu altid tilgå hinanden selv over landegrænser.

Det er skræmmende i sin helhed, men dog virkelig effektiv i forhold til at nå ud til dine brugere eller kunder. Der er ikke nogen, du ikke kan få kontakt til, også selvom de er offline.

Apropos Bureau kan hjælpe med håndtering af dit udtryk og identitet på sociale medier, så du henvender dig rigtigt og ensartet til din målgruppe.

[vc_empty_space height=”20px”]
[vc_btn title=”Kontakt for pris eller møde” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#ff5c61″ outline_custom_hover_background=”#ff5c61″ outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2F|||” css=”.vc_custom_1549554019741{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_empty_space height=”100px”]
[ultimate_spacer height=”20″]

Lad os tage en snak!

Du kan læse meget mere nedenfor – men vi kan også bare tage en nordjysk snak om, hvordan vi kan hjælpe netop jeres virksomhed med marketing.

Book et uforpligtende møde her.

eller ring på +45 60143131

[vc_empty_space height=”35px”]

Virksomhedens fordele ved sociale medier

I Apropos Bureau er vi som markedsføringsspecialister helt ”up-to-date” på de forskellige fordele og anvendelsesmetoder ved sociale medier.

At næsten alle er på sociale medier, medfører også, at du pludselig har en problemstilling i, at du hurtigt kan ramme for bredt og forkert i din henvendelse på diverse sociale medier.

Brugerne forventer efterhånden, at en virksomhed på sociale medier fungerer som Siri i deres telefon (virtuel assistance). Din virksomhed skal kunne besvare alle slags spørgsmål. I skal svare med det samme, og I skal hele tiden været opdateret.

Det er høje krav til dig, som muligvis ikke er Mark Zuckerberg til sociale medier – men det er vi i Apropos Bureau til gengæld. Vi kender alle fordele ved sociale medier, og kan bruge, håndtere og styre alle dine sociale medier.

Hvis du ikke eftergiver et harmonisk og/eller personligt udtryk på enkelte og alle sociale medier, kan det få din Michelin-restaurant til at ligne et værtshus. Slip for røg og larm fra potentielle kunder, og tag fat i os, så vi kan give dig fordele ved sociale medier frem for ulemper.

De sociale medier kan tilfredsstille dine kunder

De sociale medier er dit ansigt udadtil. Det er her potentielle kunder opsøger dig og kommer i kontakt med din virksomhed. Derfor er det også vigtigt, at de forstår din identitet og værdier, når de besøger de sociale medier. Der skal være synergi mellem dine opslag, dit visuelle udtryk og din information. Din kommunikation skal være personlig men samtidig også professionel.

I Apropos Bureau går vi i detaljen og planlægger homogene udtryk i dine opslag, videoer og lignende. Derudover er vi exceptionelle til grafisk design, hvorfor vi også visuelt får dig til at stå stærkt gennem flotte billeder, logodesign m.m. – ud fra dine præmisser.

Sociale Medier

Vi kan hjælpe med lige præcis det, du ønsker. Hvis du føler dig helt fortabt på de sociale medier, kan du trygt lægge opgaven over til os. I så fald kan vi styre dine sociale medier i dagligdagen og skabe kreative sammenhængende opslag, såvel som hurtig respons til dine potentielle kunder. Det hele er selvfølgelig med dig som styrmand for, hvordan virksomheden skal fremstå.

Få hjælp til håndtering af Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, Twitter, Snapchat m.m. Kontakt os i dag, så du selv kan spare tiden og samtidig få konsistens og kvalitet i dine sociale medier – til en god pris.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Online Markedsføring, Visuel Identitet, Branding og Søgemaskineoptimering.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.