Visuel identitet er alfa-omega, når dit brand skal formidles til og forstås af omverdenen.

Kort fortalt er visuel identitet, ALT visuelt som er tilknyttet dit brand.

Vi i Apropos Bureau udbyder en bred vifte af kompetencer og indsatsområder, der er med til at styrke din visuelle identitet. Vi er sværvægtere indenfor grafisk design og varetager altid opgaven ud fra dit behov. Det være: logo design, udformning af hjemmeside, grafiske tryksager til retail eller opsætning af banner og reklamer til din online markedsføring.

– Som sagt: ALT visuelt.

kontakt

En virksomhedsprofil eller datingprofil?

Visuel identitet er visualiseringen af din virksomhedsprofil. Som en anden datingprofil bliver din virksomhed i første omgang bedømt på dets udseende. Potentielle kunder skal altså charmeres, så de vælger dig frem for andre. De dømmer din virksomhed på 6 sekunder og kategoriserer dig som værende seriøs, sjov, kedelig eller måske udfordrende, hvorfor det er vigtigt at fange deres opmærksomhed på den rigtige måde. Samtidig skal du kunne stå inde for den aroma, du udskiller. Ellers bliver varm luft til en kold skulder, så snart potentielle kunder møder din virksomhedsprofil.

Din visuelle identitet skal derfor være en synergi mellem et forførende ydre og et udtryk af dit spændende indre – virksomhedens værdier og vision.

Visuel kommunikation som tiltrækker og fastholder

I Apropos Bureau skaber vi, i samarbejde med dig, en visuel kommunikation der slår benene væk under alle bejlere.

Vi håndterer alle enkelte former for visuelle udtryk, men kan også sørge for, at du får en kontinuerlig og sammenhængende visuel kommunikation, som står stærkt. På den måde kan vi skabe et bæredygtigt forhold mellem dig og dine kunder.

Vil du have din virksomhed til at blive associeret med eksempelvis professionalisme og innovation? Jamen så er det altså vigtigt, at din visuelle identitet efterlever samme synonymer. Samtidig skal dit grafiske udtryk være snorlige og genkendeligt i alle dets former. Det skulle jo gerne være sådan, at din ”date” også kan kende dig, når han/hun møder dig på gaden.

I Apropos Bureau hjælper vi dig med en grafisk kommunikation, der kan kategoriseres som følgende:

Grafisk design
Vi er eksperter i alle former for grafiske designopgaver. Vi klarer alt fra rentegning til opsætning og design, samt hjælper dig med at anvende din visuelle identitet i markedsføringen. (se mere om grafisk design her)

Logo
Skal virksomheden brandes med nyt logo eller trænger det gamle til en vurdering og justering? Vi hjælper med udvikling, design og assistance, der får dit logo til at udtrykke virksomhedens DNA. (se mere om logo design her)

Detail POS
Udbyder din virksomhed produkter, som sælges i detailhandlen, hjælper vi med udvikling af grafiske materialer. Det kan være skilte, bannere, hyldesvirper, displays og meget mere, som gør virksomhedens produkter iøjnefaldende for slutkunden.

Online
Også i din online markedsføring, er det ekstra vigtigt at fremhæve din visuelle identitet for at tiltrække kunder. Vi leverer eksempelvis bannerreklamer og udvikler grafiske reklamer, der er snorlige i udtrykket og som opfylder jeres skræddersyede behov.

Fortæl os, hvem du er og hvem du prøver at “score”, så hjælper vi dig med at skabe eller justere din visuelle identitet. Intet er umuligt, og intet er for stort eller for småt.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Designmanual, Digital Konceptudvikling, Slogans og Branding.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.