Skip to main content

Vi elsker Skagen

En arkitektonisk og kulturel perle på toppen af Danmark.

“Skagen er sagen” og har alt, hvad hjertet begærer: Kultur, natur og arkitektur. Skagen er indbegrebet af Dansk – med dansk på! Eksempelvis har Skagen en tydelig plads i Danmarks historie. Skagensmalerne har sat et positivt præg på den danske historie, mens de mange krigsbunkere langs kysten bevidner om en mindre stolt tidsperiode.

Skagen er smuk. Lige fra Højen i vest til havnen i øst. Ligesom havene mødes, er skagboerne også fabelagtige til at mødes. I skagen står man sammen om at fremme byen. Fælleskabet er en af de ting, vi elsker ved Skagen. Stemningen oser ud af byen og området – sammen “duften” fra den maritime industri.

Heldigvis er vi også beriget med kunder i Skagen. Gennem vores arbejde har vi fået et endnu større indblik i Skagens herligheder.

I Apropos bureau hjælper vi små og mellemstore nordjyske virksomheder – som deres faste marketingafdeling. Vi føler os hjemme i Skagen. Er du fra området og har brug for hjælp med marketing? Koloniser dit behov i vores marketingafdeling. Vi elsker Skagen.

Det kan du bruge din marketingafdeling til

Klik på den ydelse du har brug for, eller få det fulde overblik her

FÅ ET TILBUD