Indlæg

Nyt logo i Apropos Bureau

By 08/02/2021No Comments

Nyt logo

Har du bemærket, at Apropos Bureau har fået nyt logo?

Henover julen gennemgik Apropos Bureau en lille make-over, og vi er stadig i gang med de sidste småting.

3 af de markante ændringer

1) Vi har lanceret en ny hjemmeside
2) Vi er nu udelukkende en marketingafdeling
3) Vi har fået nyt logo

Opdatering af bomærke

Vores bomærke i logoet har altid symboliseret, at vi er den mindre cirkel (os) i den større cirkel (virksomheden). Vores marketingafdeling er en vigtig brik i puslespillet, som passer perfekt ind i form og format. Den del går igen i vores nye logo, hvor den mindre os-cirkel er bevaret, mens virksomheds-cirklen er blevet til en trekant. Sammen dannes et A (Apropos Bureau). Foruden vores navn skal A’et også eftergive to andre væsentlige dimensioner. A’et er en pil opad, der viser, at vi sigter mod toppen sammen med vores kunder. A’et er også en del af den digitale maps-markør, der viser, at vi hører til i Aalborg.

Less is more – det gælder også nyt logodesign

Ja, du kan nok fornemme, at vi trods et forholdsvis simpelt bomærke har lagt energi i at finde frem til det helt rigtige logodesign. Én af de opjusteringer vi ønskede i vores nye logo var, at det netop skulle være ekstra let at tyde – Et A for Apropos Bureau. Vores vartegn er gennemsigtighed, så derfor skal vores logo også være utvetydigt.

Med tidligere logo (cirklen i cirklen) skulle det ofte versioneres i flere varianter, alt efter om det skulle bruges til website, skilt, annoncering eller noget helt fjerde. Teksten i logoet kunne eksempelvis være svær at tyde, hvis logo-pladsen var meget lille. Med vores nye logo har vi fået en variant, som fremstår tydeligt – i alle henseender – ét A – vores A

Mere end et bomærke

Et nyt logo er naturligvis mere end blot dets bomærke. Vi har også fået ny logo-font. Derudover har vi til dels bibeholdt farven, men fornyet den en smule. Før havde vi en mere lyserød farve. I det nye logo har farven fået en stærkere nuance af rød med en fin graduering.

Efter flere år i branchen er vi nu veletablerede, og det mener vi også, at vores farve skal være. Derfor er den nye farvevariant mere varm, stærk og seriøs.

Helt overordnet har vi i Apropos Bureau startet et nyt kapitel, hvor vi står stærkere end nogensinde før. Vi ved 100%, hvem vi er, hvem vores kunder er og hvad vi vil. Derfor skulle vi have et nyt logo – til de nye tider.

  • Vil du vide mere om farver, så tag et kig på denne artikel fra arkivet. Det samme gælder, hvis du vil vide mere om typografi – så se her.

Niveau 1

Timepris

600kr.

*Mindstepris 6000 kr./md.
*Registreres pr. minut ikke påbegyndt time.

Niveau 2

Timepris

700kr.

*Mindstepris 4900 kr./md.
*Registreres pr. minut ikke påbegyndt time.

Niveau 3

Timepris

800kr.

*Mindstepris 3200 kr./md.
*Registreres pr. minut ikke påbegyndt time.

Vi hjælper gerne

Vi vil så gerne hjælpe med at komme frem til hvilken løsning, der passer til din virksomhed og virksomhedens behov.

Vi tager maksimalt 3 nye kundesamarbejder ind pr. md. i 2021.