[ultimate_spacer height=”100″]

Ekstern Marketing

[ultimate_spacer height=”100″]
[ultimate_spacer height=”20″]

Totalleverandør (360 grader)

[ultimate_spacer height=”20″]

Få tilgang til alle vores serviceydelser og ekspertise. Slip for at kontakte forskellige til grafisk design, sociale medier, hjemmesider eller kommunikation. Få ét fast bureau til at håndtere det hele.

[ultimate_spacer height=”20″]
[ultimate_spacer height=”20″]

Spar op til 40% af normalprisen

[ultimate_spacer height=”20″]

I kan spare 20%, 30% eller 40% ved at indgå et månedligt samarbejde – ud fra timeantal. Lige meget hvor mange timer I ønsker, sparer I penge. Jo flere timer, jo større rabat.

[ultimate_spacer height=”20″]
[ultimate_spacer height=”20″]

Valgfri mængde og længde!

[ultimate_spacer height=”20″]

Få hjælp i præcis det omfang, I ønsker og har brug for. Bruger I ekstra tid i måneden, fortsætter I på valgte pakkes rabatttrin. I kan altid få ned- og opjusteret jeres timeantal og dermed rabattrin.

[ultimate_spacer height=”20″]
[ultimate_spacer height=”20″]

Én måned ad gangen

[ultimate_spacer height=”20″]

Vi lader vores kompetencer og ydelser tale for sig selv. Derfor vil vi ikke binde jer til ulogiske lange abonnementer, men kører med samarbejde og fakturering én måned ad gangen.

[ultimate_spacer height=”20″]
[ultimate_spacer height=”35″]

Ekstern Marketing Løsninger

[ultimate_spacer height=”35″]
[ultimate_spacer height=”10″]

Ekstern Marketing #1

[ultimate_spacer height=”10″]

✔︎ Èn fast totalleverandør

✔︎ En alt-i-én medarbejder

✔︎ 4 timer pr. måned

✔︎ 20% rabat – også på ekstra timer

✔︎ Løbende sparring og opfølgning

PRIS

3.200 KR. / MDR.

[ultimate_spacer height=”10″]
[ultimate_spacer height=”10″]

Ekstern Marketing #2

[ultimate_spacer height=”10″]

✔︎ Èn fast totalleverandør

✔︎ En alt-i-én medarbejder

✔︎ 7 timer pr. måned

✔︎ 30% rabat – også på ekstra timer

✔︎ Løbende sparring og opfølgning

PRIS

4.900 KR. / MDR.

[ultimate_spacer height=”10″]
[ultimate_spacer height=”10″]

Ekstern Marketing #3

[ultimate_spacer height=”10″]

✔︎ Èn fast totalleverandør

✔︎ En alt-i-én medarbejder

✔︎ 10 timer pr. måned

✔︎ 40% rabat – også på ekstra timer

✔︎ Løbende sparring og opfølgning

PRIS

6.000 KR. / MDR.

[ultimate_spacer height=”10″]
[ultimate_spacer height=”35″][vc_btn title=”Få tilsendt tilbud” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#ffffff” outline_custom_hover_background=”#ff5c61″ outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” css_animation=”top-to-bottom” custom_onclick=”true” link=”url:%23sg-popup-id-5673|title:Apropos%20Tilbud||”][ultimate_spacer height=”35″]

Få endnu mere indsigt

Har du lyst til at læse endnu mere om at være Apropos Marketing Partner – Så læs artiklen her.

[vc_empty_space height=”15px”]
[ultimate_spacer height=”50″]

DET MED SMÅT

Med vores pris for enkeltydelser på 1.000 kr. i timen, kan I derfor spare min. 2.000 kr månedligt ved at blive fast samarbejdspartner.

Vi takserer for anvendte minutter og ikke pr. påbegyndt time. Så hvis opgaven tager 20 minutter, er det den tid, vi takserer for. På den måde slipper I for tanken om, hvorvidt det er tiden værd at få løst selv lavpraktiske opgaver.

[ultimate_spacer height=”50″]
[dt-space height=”80″]

Kontakt os

[dt-space height=”20″]

Du kan læse dig til en masse, men vi kan også bare tage et uforpligtende møde, hvor jeg kan høre om jeres behov og fortælle lidt om, hvordan vi kan hjælpe.

Så send mig en mail på sn@aproposbureau.dk eller ring 60 14 31 31.

Stefan Noe

[dt-space height=”20″][vc_btn title=”Kontakt nu” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#ffffff” outline_custom_hover_background=”#ffffff” outline_custom_hover_text=”#ff5c61″ shape=”square” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2F|title:Kontakt%20os||”][dt-space height=”80″]

Sådan foregår Ekstern Marketing

Ekstern Marketing er et samarbejde, hvor I får tilknyttet en marketing-blæksprutte og en totalleverandør af professionelle ydelser til en lav timepris og uden ulogiske lange bindinger.

I får et ekstra led i jeres virksomhed, der samler lige præcis den mængde marketing, som I månedligt har behov for. I sparer tid, penge og vil altid være dækket ind med 360 grader af jeres marketing.

Fra online til offline – fra tekst til grafik – fra langsigtet udvikling til daglig drift.

Ekstern Marketing er en komplet løsning, som samler jeres behov.

Ekstern Marketing – Step by step

Step 1 | Første møde

Et uforpligtende møde – telefonisk/fysisk – om jeres marketing-behov og om, hvordan vi kan hjælpe. Er der et gensidigt match?

Step 2 | Workshop

Vi indleder samarbejdet med en GRATIS workshop, hvor vi lærer hinanden at kende og snakker behov og målsætning.

Step 3 | Plan for samarbejdet

Vi klarlægger i samråd en tydelig plan for samarbejdets form. Her afdækkes typisk spørgsmål som: Hvordan nås målet? Hvad sættes i gang? – Hvad vil det koste? – Hvor lang tid vil det tage? – Hvordan rapporteres og leveres der? – Hvad er de gensidige forventninger?

Step 4 | Eksekvering

Vi eksekverer på planlagte tiltag og ønsker til marketing.

Step 5 | Bearbejdning af resultater

En vigtig del af processen er altid at bearbejde data og resultater (hvor er vi nu, hvor langt er vi fra delmål/mål og hvor skal vi hen herfra?).

Step 6 | Statusmøde

Løbende foreslår vi altid at afholde månedlige statusmøder, så vi kan sikre os en konsensus for indeværende og fortsatte samarbejde.

Vi kan bl.a. hjælpe jeres virksomhed med

Tryksager – design og opsætning

Vi kan hjælpe med alt fra design og opsætning til færdig print og tryk. Det kan være messematerialer, brochurer, visitkort, webdesigns, flyers og meget mere.

Hjemmesider og webshops

Få assistance til alt inden for webløsninger. Vi kan kreere, administrere og håndtere jeres hjemmesider eller/og webshops samt sørge for, at de får synlighed.

Google – Søgemaskineoptimering

Få mere synlighed og trafik til hjemmesiden gennem søgemaskineoptimering. Vi kan hjælpe dig op på Googles side 1 – uden at du skal betale annoncekroner.

Tekst, kommunikation og PR

Flersproget tekstforfatning og kommunikation til presse, sociale medier, annoncer, hjemmeside, Google m.m. – formidlet ud fra jeres DNA og målgruppe.

Grafisk rød tråd

Vi kan hjælpe med at udvikle og fastholde en visuel rød tråd. Vi sørger for, at din virksomhed er strømlinet og genkendelig på tværs af diverse medier.

Sociale Medier

Facebook, LinkedIn, Instagram. Vi har erfaring og kan hjælpe med både håndtering, planlægning og annoncering på jeres sociale medier.

Og meget, meget mere

Foruden at have et hav af ydelser og kompetencer, har vi også gode og stærke samarbejdsaftaler, som vi kan supplere vores interne kompetencer, hvis I har en unik forespørgsel.

Hvad står vi for?

Først og fremmest så får vores kunder marketing i øjenhøjde, hvilket vil sige, at gennemsigtighed, personlig service og ærlighed er i højsædet. Det er kerneord, som vi efterlever ved at bruge ekstra energi på at lære kundens DNA at kende. Ved altid at vise vores kunder, hvad de konkret får for pengene. Ved at være ærlige og give modspil, når det er nødvendigt – og ved aldrig at fastlåse vores kunder.

Dernæst hjælper vi vores kunder ved at gøre marketing nemt og effektivt. Vi hjælper vores kunder med deres aktuelle behov i tide og utide og på deres præmisser.

Vi leverer marketing, der er til at forstå.

Fordelene ved Ekstern Marketing

I frigør mere tid til jeres virksomhed

Kom på forkant med al markedsføring, og brug jeres dyrebare tid på det, der er vigtigt for jeres virksomhed og kunder.

En fast (360 grader) totalleverandør

Med os som fast totalleverandør sikrer I jer, at I kun skal kontakte ét sted, hver gang I har brug for hjælp med marketing.

Vi tager os tid til jeres virksomhed

I får et bureau tilkoblet, som reelt set tager sig tid til at lære jer og jeres DNA at kende. Vi ønsker at blive jeres ekstra led af virksomheden.

Øget salg i virksomheden

Vi kan optimere jeres salg ved at skabe mere trafik, synlighed og flere leads gennem diverse indsatser inden for marketing, der passer til jeres målsætning.

Øget kendskab til jeres virksomhed

Vi kan hjælpe jer med branding, så I bliver genkendt og anerkendt. Det kan både være gennem online og offline synlighed – alt efter hvad der passer til jeres kundeskare.

Spar 40% månedligt

Ved at indgå et fast samarbejde med os, får I selvfølgelig også en gulerod i form af en stor månedlig besparelse på jeres marketing-ydelser.