Skip to main content
Pressemeddelelser

Apropos Bureau ansætter to nye ildsjæle

By 01/09/2020januar 30th, 2024No Comments

Nye medarbejdere Lisa Sørensen og Jens Ulsøe
Jens Ulsøe (tv.) tiltræder som Digital Marketing Specialist i onlineafdelingen. Lisa Sørensen (th.) tiltræder som Mediegrafiker i designafdelingen.

Lisa Sørensen og Jens Ulsøe tiltræder som specialister i Apropos Bureau

Det nordjyske reklamebureau Apropos Bureau har ikke oplevet tilbagegang under COVID19. Tværtimod har bureauet oplevet vækst i sådan en grad, at der er blevet behov for hele to nye ansatte.

Derfor kan partner og kreativ direktør Mads Mathiasen med glæde meddele, at bureauet har ansat en ny mediegrafiker til designafdelingen:

“Jeg er vildt glad for, at Lisa er startet som ny mediegrafiker. Det giver både mig og kunderne noget ekstra, når vi er flere om det kreative arbejde. Det er altid lækkert at have en kreativ sparringspartner – derfor er det super fedt, at vi har fundet Lisa”.

Det er dog ikke kun designafdelingen, der kan byde velkommen til et nyt ansigt. Apropos Bureau varetager en lang række af opgaver indenfor Ekstern Marketing, og der er hele tiden fokus på at levere de bedst mulige løsninger til bureauets kunder, udtaler udviklingsdirektør og partner Lars Marco Andersen:

“Det er skønt, at der er så stor interesse for vores bureau. Men det betyder altså også, at vi har brug for flere hænder i bureauet. Derfor passer det perfekt, at Jens er startet i sin nye rolle (Digital Marketing Specialist red.) allerede her i september. Jens brænder ligesom os for online-annoncering”.

Siden Mads Mathiasen og Lars Marco Andersen stiftede Apropos Bureau tilbage i 2017, har der været fokus på bæredygtig udvikling – uden at gå på kompromis med bureauets identitet. Mads Mathiasen beskriver det således:

“Jeg tror, det vigtigste for en virksomhed er udvikling og vækst uden at gå på kompromis med grundtanken, som hos os handler om at levere marketing i øjenhøjde. Vi vil gerne være så gennemsigtige som muligt, så kunderne ved, hvad de får. Det er super fedt, at vi har ansat to nye medarbejdere, der passer til de værdier”.

Lisa Sørensen og Jens Ulsøe startede fast i bureauet fra d. 1 september 2020.

Yderligere info:

Kreativ Direktør & Partner Mads Mathiasen, [email protected], tlf. 60 14 31 19

Udviklingsdirektør & Partner Lars Marco Andersen, [email protected], tlf. 60 14 31 29

 

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed