Skip to main content
Pressemeddelelser

Apropos Bureau flytter til centrum

By 19/11/2019januar 30th, 2024No Comments

Apropos Bureau flytter til centrum i Aalborg

Efter to år i branchen flytter reklamebureauet Apropos Bureau fra vestbyen og ind i Aalborgs centrum på Vesterbro 21A.

Nye lokaler på hovedgaden, Vesterbro 21A

Det 2-årige reklamebureau skifter deres nuværende loftlokaler ud med 154 m2 på Aalborgs hovedgade, Vesterbro. Det sker efter et godt år, hvor Apropos Bureau har fundet stabilitet og vækst i opgaver og kunder. 

Flytningen er et kæmpe skridt for bureauets udvikling og indikerer også, at vi efterhånden er etableret, hvilket har været en milepæl fra start, som vi satte os for at nå inden for to år. Så jeg er vildt stolt lige nu, siger Lars Marco Andersen, der sammen med Mads Mathiasen stiftede Apropos Bureau i 2017. 

Apropos Bureau flytter officielt i de nye lokaler den 1. december, hvorfor de er helt på plads til et nyt – og tredje – år i bureauets levetid.

Nu skal vi i første omgang sørge for at hjælpe alle vores kunder sikkert i mål inden jul, men dernæst glæder vi os ufattelig meget til at tage hul på et nyt kapitel fra en ny adresse – og 2020 bliver helt sikkert rigtig spændende for forretningens vedkommende, siger Lars Marco, som holder fast i, at den overordnede målsætning er den samme:

“Flytningen bevidner selvfølgelig om, at det går godt. Når det er sagt, har vi stadig stor fokus på ikke at vokse over hovedet på os selv. Vi fortsætter med at prioritere den personlige relation til vores kunder. Vores mål har aldrig været at blive størst, men om at blive Nordjyllands foretrukne reklamebureau, hvilket vi mener sker gennem marketing leveret personligt og i øjenhøjde”

Medstifteren Mads Mathiasen ser også frem til at flytte “hjemmefra” og til at invitere kunderne op i det nye centrale arbejdsmiljø:

Jeg kan ikke vente med at få nøglen til de nye lokaler. Den centrale placering i centrum gør os mere tilgængelig for nuværende og nye kunder, hvilket er et kæmpe plus – og så bliver det bare rart, at vores medarbejdere kan strække benene ud uden at ramme hinanden, fortæller Mads Mathiasen med et nærmest fastgroet smil.

Apropos Holdet flytter til Aalborg centrum

Mads slutter med at fortælle, at han ikke kunne få en bedre julegave:

Man må jo bare sige, at de nye lokaler er en ekstraordinær julegave for en virksomhedsejer, der startede det hele på loftrummet (..) det kan ikke blive bedre, eftergiver den glade direktør. 

Apropos Bureau flytter fra adressen på Schleppegrellsgade 51 til Vesterbro 21A den 01/12 2019 og fortsætter dermed under samme aalborgensiske postnummer, 9000.

Yderligere info:

Kreativ Direktør & Partner Mads Mathiasen, [email protected], tlf. 60 14 31 19

Udviklingsdirektør & Partner Lars Marco Andersen, [email protected], tlf. 60 14 31 29

 

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed