Skip to main content
Pressemeddelelser

Marketingbureau modtager erhvervslivets største skulderklap

Gazelle-virksomhed 2023

For første gang nogensinde har Apropos Bureau modtaget erhvervslivets mest eftertragtede pris. Marketingbureauet i Aalborg er blevet udnævnt til Gazelle-virksomhed 2023 af Børsen. Prisen markerer ikke kun deres store vækst, men også deres evne til at bane vejen for ærlig marketing.

 

Børsen Gazelle belønner virksomheder, der har haft en vækst på over 100% og samlet set mindst fordoblet deres omsætning over fire regnskabsår.

 

Apropos Bureau startede i 2017 med Mads Mathiasen og Lars Marco Andersen i front. I dag består bureauet af 10 ansatte, som arbejder fra kontoret på Vesterbro i Aalborg. Bureauet er et eksternt marketingbureau, der hjælper forskellige brancher med alsidige marketing-opgaver.

 

Grundlagt på tillid, gennemsigtighed og troværdighed

I en branche præget af konkurrence kræver det ofte, at man har spidse albuer. Apropos Bureau valgte dog at gå en mere empatisk vej.

 

Vi vil være troværdige. Vi vil være i øjenhøjde. Vi vil være ærlige. Og vi binder ikke vores kunder til uønskede aftaler“, udtaler Mads Mathiasen.

 

Apropos Bureau sigter mod at drive en forretning, der er forankret i et stærkt og loyalt samarbejde med deres kunder. Med +125 tilfredse kunder synes bureauet at have knækket koden til succes.

 

Første gazelle er i hus

Gazelle-prisen er ikke blot en anerkendelse af bureauets vækst, men det er også et bevis på, at deres modige beslutning om at være et ærlig marketingbureau har båret frugt. Den 9. oktober blev de kåret til Gazelle-virksomhed 2023.

 

Vi er ovenud lykkelige for Gazellen. Det bekræfter, at vi kan drive en god forretning, og at vi også er her i morgen. Vejen til i dag har været en udfordrende rejse, men vores beslutning om ærlig marketing har været den helt rigtige”, deler Lars Marco Andersen med en tydelig gejst i stemmen.

 

Fremtidens visioner er store

Med +40 faste kunder har Apropos Bureau opnået stor succes, men visionen for fremtiden er langt større for bureauet. Mads fortæller, at de ønsker at cementere ekstern marketing på landkortet, men påpeger, at det aldrig må ske på bekostning af deres arbejdsmiljø:

 

Altså vi vil gerne blive landskendt som et ærligt og transparent marketingbureau, men det skal altid stå på mål med, at vi kan opretholde et godt arbejdsmiljø med høj trivsel, det er mindst lige så vigtigt”.

 

Apropos Bureau drømmer også om at modtage en Gazelle mere til hylden. “Vi håber fortsat på at kunne vækste den rigtige vej. Vi håber på, at fremtiden bringer flere Gazeller og glade kunder”.

 

Marketingbureauet modtog Gazelle-prisen tirsdag den 21. november i Musikkens Hus i Aalborg, som blev afholdt af Børsen.

(Billeder taget fra d. 21. november til Børsens Gazellekåring i Musikkens Hus)

Vil du have hjælp? Har du spørgsmål?

Jeg sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Du er også velkommen til at tage direkte fat i mig, hvis du bare gerne vil have hjælp.

Lars Marco Andersen

Har du spørgsmål?

Marketing kan være en jungle at finde rundt i. Jeg sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Du er også velkommen til at tage direkte fat i mig, hvis du bare gerne vil have hjælp.

Lars Marco Andersen
6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed