Skip to main content
Pressemeddelelser

NYT KONCEPT: Ekstern Marketingafdeling

By 18/09/2018januar 30th, 2024No Comments

Ekstern Marketingafdeling

‘Ekstern Marketingafdeling’ er navnet bag et nyt koncept fra Apropos Bureau. Det nordjyske bureau tilbyder deres kompetencer og ydelser i én samlet pakke, som virksomheden selv er med til at forme. Formålet er, at virksomheder fleksibelt kan til- og fravælge ydelser, når nye behov opstår.

Åbner døren for markedsføring som fleksibel pakkeløsning

Det nye koncept er blevet taget godt imod: “Vores tid og ressourcer bliver givet meget bedre ud med løsningen, og vi er meget trygge ved at lade Apropos Bureau håndtere vores kommunikation og markedsføring”. Sådan siger udviklingschef i Inwork, Anne Sandberg, hvis virksomhed netop har valgt at tilkoble Apropos Bureau som ekstern marketingafdeling.

Apropos Bureaus kreative direktør, Mads Mathiasen (tidl. marketingchef), hæfter sig specielt ved, at konceptet kommer alle til gode: “Virksomheder får et helt team af specialister, som står klar til at varetage al markedsføring i én samlet pakke. De får altså en kreativ tekstforfatter, en grafisk designer, en seo-specialist, en projektleder og en hjemmeside-administrator i én samlet ‘medarbejder’. Det er samtidig nemmere for os som marketingafdeling, at være hurtigreagerende og lave effektiv markedsføring, fordi vi får en tæt relation til kunden og deres virksomhed”.

ALT-I-ÉN-LØSNING HJÆLPER NORDJYSKE VIRKSOMHEDER

Det kan være uoverskueligt for virksomheder at navigere rundt i nutidens mediebillede. Den udfordring vil Apropos Bureau imødekomme med konceptet, som har fokus på kundens unikke og aktuelle behov: “Virksomheders behov skifter løbende. Én måned er der brug for messematerialer, mens der i næste måned er større fokus på online kommunikation. Med vores fleksible løsning kan virksomheder løbende vælge og tilpasse specifikke indsatser i markedsføringen, så de passer til deres omskiftelige behov”, siger den kreative direktør.

At konceptet sætter virksomheders behov i fokus understøttes af Anne Sandberg, der har samarbejdet med Apropos Bureau over en længere periode: “Vi er begejstrede for at have Apropos Bureau som ekstern marketingafdeling. Nu kan vi fuldt ud koncentrere os om at skabe bæredygtig beskæftigelse for udsatte borgere i Danmark. Apropos Bureau hjælper os blandt andet med at kommunikere skarpt og relevant om vores faglighed og visioner for indsatsen til udsatte ledige”.

Netop at skabe merværdi for kunden har været målet fra start: “Med det nye koncept og fleksibilitet i højsædet, gør vi det enkelt for især små og mellemstore virksomheder at håndtere deres markedsføring”, udtaler Mads Mathiasen.

Om Apropos Bureau

Apropos Bureau er et reklamebureau med placering i Aalborg, og det er derfor ikke et tilfælde, at den nordjyske mentalitet er solidt implementeret i bureauet. Bureauets mærkesag er at være i øjenhøjde med kunderne og samtidig tale et sprog, som gør det overskueligt for kunderne at forstå, hvad de reelt køber sig til.

Kontaktinfo:

Direktør Mads Mathiasen, [email protected], tlf. 60 14 31 19

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed