Skip to main content
Pressemeddelelser

Pas på reklamerne

By 12/01/2018januar 30th, 2024No Comments

Influencer marketing i Aalborg

Pas på reklamerne! Nye fænomener indenfor markedsføring blomstrer. Et af de seneste skud på stammen “influencer marketing” kan være uigennemskuelig for forbrugeren – men er kommet for at blive.

Influencer marketing er effektivt men uigennemskueligt!

I takt med at markedsføring har udviklet sig, opstår der mange nye tendenser og begreber. Begreber som “slow marketing”, “content marketing”, og det nyeste skud på stammen, “influencer marketing”, har fundet vej til det danske marked.

Fænomenet “influencer marketing” går ud på at få indflydelsesrige personer til at markedsføre produkter. Konceptet er baseret på at virksomheden kommunikerer sit budskab via en stemme, som forbrugeren ser op til og stoler på.

EN VERDEN AF REKLAMER

Verden bugner med reklamer og annoncer. Grænsen for hvor forbrugeren møder reklamer, flytter sig hele tiden. I gadebilledet hænger store skærme, plakater, og selv i busserne har reklamerne overtaget. I hjemmet afbryder reklamerne tv’et, og de sociale medier.

Hos det aalborgensiske reklamebureau Apropos Bureau byder man alle nye typer af markedsføring velkommen. Vi synes det er vigtigt at finde nye metoder og platforme at markedsføre sig på. Det gør det lettere at målrette et givent produkt direkte til forbrugeren, udtaler Mads Mathiasen, kreativ direktør hos Apropos Bureau.

ANDRE FORBRUGERE SKABER TILLID

Reklamebureau byder Influencer Marketing velkommen

Mange forbrugere benytter sig af de sociale medier til at undersøge produkter og services. 92% af forbrugere stoler på andres forbrugeres anbefalinger, og netop denne tillid benytter reklamebranchen sig af. Når indflydelsesrige personer (såkaldte influencers, red.) kommunikerer på virksomhedens vegne, opfatter forbrugeren det som et kvalitetsstempel.

Med den nye form for markedsføring, kan det være svært at skelne mellem hvornår der er tale om direkte annoncering.

I gamle dage, var forbrugeren mere opmærksom på hvornår de blev udsat for en annonce, f.eks. i avisen, reklameblokken, eller i biografen. I dag kan det være sværere at gennemskue nogle typer af annoncer, fordi de bliver implementeret i vores daglige brug af medier.

Hos Apropos Bureau mener man dog ikke, at forbrugeren skal være nervøs for den nye markedsføringsmetode: Forbrugeren vil opleve et mere direkte og personligt salg.  Dette skyldes at influenten ofte kender deres følgere bedre end virksomheden gør, siger Mads Mathiasen. Desuden er der nogle helt grundlæggende krav i Forbrugerloven om, at influenten skal gøre forbrugeren opmærksom på, at dette er reklame eller et sponsorat.

En ting er sikkert: Influencer marketing er kommet for at blive. Som forbruger skal man derfor være ekstra opmærksom på den “skjulte” reklame.

Kontaktinfo: Mads Mathiasen, [email protected], tlf. 60 14 31 19

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed