Skip to main content
Indlæg

Apropos A-Kreditrating

By 04/02/2022februar 17th, 2022No Comments

a-kreditrating

A-kreditrating

Bisnode har tildelt Apropos Bureau en A-kreditrating. Denne rating er et udtryk for vores kreditværdighed som virksomhed. Det betyder, at vi ud fra Bisnodes analyseværktøj er bedømt til at være “En virksomhed med tilstrækkelig evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Det er en kreditrating, vi deler med blot 622 andre virksomheder inden for vores branche: Reklame- og marketingbureauer. Hos Apropos Bureau er vi derfor stolte over at blive tildelt en A-kreditrating med kun to regnskabsår bag os.

Bisnode vurderer kreditrating med udgangspunkt i fire hovedområder:

  • Grunddata
  • Ejerforhold
  • Økonomi
  • Betalingserfaringer

Hertil har de udviklet mere end 2.400 beslutningsregler, der relaterer sig til de fire områder. Er du interesseret i en uddybelse af, hvad de fire hovedområder indebærer, så kan du få et indblik i dem her.

Bisnode vurderer kun A/S- og ApS-virksomheder, der kan fremvise minimum ét årsregnskab.
Hvad betyder vores A-kreditrating for dig som kunde?

Hvad betyder vores A-kreditrating for dig som kunde?

Vores A-kreditrating er et udtryk for, at vi som virksomhed er i stand til at håndtere vores betalingsforpligtelser. Som kunde er du altså garanteret, at du indgår et samarbejde med en virksomhed, der beror på et velfungerende økonomisk fundament. Med Apropos Bureau som ekstern marketingafdeling er din virksomhed dermed i trygge hænder, da vi er kommet for at blive.

mads a-kredit

Vores A-kreditrating er også et udtryk for, at vi ikke blot er en virksomhed i fremdrift, men at vi nu også er et etableret marketingbureau.

A-kreditratingen er et vidnesbyrd for, hvor langt vi er kommet som marketingbureau siden den spæde start i 2017. Vi er spændte på, hvad fremtiden bringer og er ikke i tvivl om, at vi fortsat vil gøre vores for at være Nordjyllands foretrukne marketingafdeling.

Vil du med på rejsen?

Har du brug for en ekstern marketingafdeling? Eller er du blot nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde dig, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi er altid friske på en uforpligtende samtale og sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Apropos Bureau – Beror på et velfungerende økonomisk fundament

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases