Skip to main content
Indlæg

Ny tekstforfatter i Apropos Bureau

By 13/09/2021januar 30th, 2024No Comments

tekstforfatter-teaApropos Bureau udvider holdet med en ny tekstforfatter med kompetence inden for det engelske sprog. Tea er vores nyeste skud på stammen og starter som studentermedhjælper hos Apropos Bureau. Til dagligt studerer hun på Aalborg Universitet, hvor hun nørder kommunikation og marketing.

3 hurtige om Tea

  • Tea er ikke fan af koriander, men hun elsker ananas på pizza
  • Tea er et konkurrencemenneske med stort K
  • Tea er vild med at strikke

En tekstforfatter med flair for engelske tekster

Tea har en force for engelske tekster. Inden Tea begyndte at trylle med ord hos os, som tekstforfatter, var hun nemlig med til at etablere et engelsksproget skoleblad. Her har hun arbejdet med at skrive en række engelske tekster inden for forskellige genrer. Det er dog ikke kun i sin fritid, at Tea udvikler sine kompetencer inden for engelske tekster, hun læser også på en engelsksproget uddannelse, hvilket har givet hende et stærkt kendskab til det engelske sprog. En kompetence hun vil udnytte i sine opgaver som tekstforfatter i Apropos Bureau. Som tekstforfatter vil Tea blandt andet sidde med tekstforfatningsopgaver inden for engelske tekster i form af oversættelser, artikler og sprøde nyheder.

engelske-tekster-tea

Detaljeorienteret tekstforfatter

Teas nye job som tekstforfatter hos Apropos Bureau er langt fra hendes første kendskab med kunsten at skrive. Hun har også arbejdet som faglig skrivevejleder på Syddansk Universitet, hvorigennem hun har udviklet sine kompetencer. Her har hun især fokuseret på de studerendes grammatik og retstavning, hvilket er kompetencer, der er med til at gøre hende til en detaljeorienteret tekstforfatter. Udover at udnytte sin detaljesans sidder Tea til dagligt og dygtiggør sig i fag inden for kommunikation og marketing. Denne kombination gør hende til en stærk kommunikatør inden for marketingbranchen. En egenskab hun er klar til at udvikle og udnytte som tekstforfatter hos Apropos Bureau.

I Apropos Bureau glæder det os, at vi har fået Tea med ombord. Hendes suveræne tekstarbejde og detaljeorienterede tilgang gør, at hun hurtigt bliver en gevinst. Det gælder ikke kun Apropos Bureau, men det gælder i særdeleshed også vores kunder.

Vi har fået endnu en skøn personlighed på holdet. Tag godt imod vores nye stjerne, Tea!

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed