Skip to main content
Indlæg

Digital Konceptudvikler starter i Apropos Bureau

By 24/08/2021februar 21st, 2022No Comments

Digital-konceptudvikler-Kenth

Digital Konceptudvikler starter i Apropos Bureau

Kenth er ved at uddanne sig som Digital Konceptudvikler. I forbindelse med sit studie skal han være i praktik hos Apropos Bureau i 11 uger.

3 hurtige om Kenth

  • Kenth er spejderleder i sin fritid
  • Kenth elsker motorcykler og ejer selv en Suzuki GS 500
  • Ligesom Jens Ulsøe er Kenth også stor Liverpool-fan

Kenths baggrund

Inden Kenth begyndte at uddanne sig som Digital Konceptudvikler, læste han på Markedsføringsøkonom-uddannelsen. Her fik han en bred forståelse af både marketing og økonomi.
Ved at uddanne sig til Digital Konceptudvikler har Kenth fået redskaberne til at gå endnu mere i dybden med digital marketing. Blandt andet har han under uddannelsen været med til at udvikle digitale marketing-planer såvel som innovative webshop-løsninger. Derudover har Kenth et stort indblik i mange former for marketing. Det betyder også, at han fra dag 1 i Apropos Bureau kan bidrage ved at evaluere, analyse og optimere vores forskellige indsatser og marketing-aktiviteter. Eksempelvis har Kenth i forvejen erfaring med at oprette Facebook-målgrupper, -annoncer og -pixels.

Hvordan kan en Digital Konceptudvikler så hjælpe Apropos Bureau?

Den brede faglighed gør, at Kenth har de bedste forudsætninger for at tilgå arbejdet inden for online annoncering. Han er særlig skarp til at analysere online performance og skal derfor give os et endnu større indblik i vores processer og resultater på annonceniveau.

Kenth kommer uden tvivl til at skabe værdi for Apropos Bureau. Tag godt imod ham.

FÅ ET TILBUD