Skip to main content
Bannere

Bannere

Bannere baner vejen!

Der er ingen grund til at bande over dårlige bannere længere! Apropos Bureau baner vejen for dig med udformning, opsætning, design og tryk af bannere, ud fra dine præmisser.

Få bannere i alle størrelser, til alle anledninger og i holdbar kvalitet – det betaler sig!

Kontakt

Reklamebanner når højt og bredt

Ban’ selv vejen for, hvordan dit reklamebanner skal se ud.

Har du et færdigt design, står vi klar til at trykke og opsætte dit reklamebanner i lige det format, du ønsker.

Har du en idé i hovedet, som du mangler at få designet, hjælper vi dig med vores ekspertise inden for grafisk design, så dine tanker bliver til virkelighed i form af et skræddersyet reklamebanner. Ved du blot, at du skal bruge et reklamebanner, tager vi dig under armen og idégenerer, udformer og designer præcis det, du skal bruge.

“Apropos Bureau er fagkyndige inden for markedsføring, hvorfor vi også rådgiver dig om, hvordan du får mest ud af dit reklamebanner”

Et banner kan bruges til mange ting og er specielt effektivt, når det handler om at skabe ekstra synlighed, som ikke er til at undgå at få øje på. Det kan være på gaden, til et event, til messer eller noget helt fjerde.

Vi lover dig, at uanset hvad, får du bannere i kvalitet, der er rustet til alle anledninger, og som giver det udtryk, du ønsker at efterlade.

Få dit banner-tryk i det format, du ønsker

Forstå kunden, og modstå vejret med et banner-tryk i høj kvalitet.

I Apropos Bureau kan vi klare næsten alt. Vi kan ikke påvirke solguderne, men vi kan “påvirke” potentielle kunder og samtidig give dig et banner-tryk, der kan modstå al slags vejr.

Vi kan udtænke og designe trykte bannere i form af:

  • Stofbanner – Solid og holdbar polyester.
  • PVC-banner – Hård type plast, som er nemt at tørre af.
  • Stilladsbanner – Bannere med små huller til vindsus.
  • Specialdesign – Vi forsøger at efterleve dine ønsker.

Dine bannere er brandhæmmende, men samtidig brand-forstærkende. Dine banner-tryk er effektiv for din branding, og det er en prægtig måde at få synlig opmærksomhed. Apropos opmærksomhed, står vi klar til at hjælpe dig med at skaffe flere kunder via bannere designet ud fra dine præmisser.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Som de bannere vi designer, efterlever vi ligeledes kvalitet, der kan modstå alt.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Branding, Reklamefilm, Messemateriale og Kreative Oplæg.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten kan du se alle produkterne her.

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Se priser
6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases