Skip to main content

Hvad skal vi hjælpe med?

DU FÅR ALTID
Fleksibel tidsforbrug | 360° marketing | 100% kontrol

Ingen binding

Vi vil lade vores arbejde tale for sig selv og vil hverken låse dig eller os i et dårligt ægteskab.

Følg med

Du kan altid følge med i dit forbrug og dine resultater. Vi opretter et login, hvor du kan følge tidsforbruget, budgettet og resultaterne.

Fuldt ejerskab

Du ejer 100% af rettighederne til alt, vi laver for dig og din virksomhed.
Kom hurtigt i gang
Du betaler for handling og eksekvering. Vi søsætter tiltag, så hurtigt som muligt og optimerer dernæst løbende ud fra data og ny viden.

Det er såre simpelt

Vi har fjernet kompleksiteten i at få hjælp med marketing. Et samarbejde med Apropos Bureau er let og ligetil. Du bestemmer, hvad vi skal hjælpe med, hvor meget vi skal hjælpe og hvor længe vi skal hjælpe dig.

Intro | Første kontakt

Et uforpligtende møde – telefonisk/fysisk – om dit marketing-behov og om, hvordan vi kan hjælpe. Er der et gensidigt match?

Opstart | Gratis Workshop

Vi lærer hinanden at kende og snakker behov og målsætning. Her svarer vi typisk på spørgsmål som: Hvordan nås målet? Hvilke medier skal vi bruge? Hvad sættes i gang? Hvilket budget kan vi forvente Hvor lang tid vil det tage? Hvordan rapporteres og leveres der?

Opstart | Klargøring

Lige efter workshoppen får vi gjort alt materiale klar til første gennemgang, så du hurtigst muligt kan se resultater. Det kan være materialer til de første annoncer, mock-up til en brochure eller udarbejdelse af forsiden til den nye hjemmeside.

SÅ ER VI I GANG

Herefter repeterer vi følgende 3 steps

Løbende | Eksekvering

Vi eksekverer på planlagte tiltag og ønsker til marketing.

Løbende | Bearbejdning af resultater

En vigtig del af processen er altid at bearbejde data og resultater: Hvor er vi nu? Hvad har virket? Hvad skal optimeres? Hvad er næste step?

Løbende | Status

Løbende afholder vi statusmøder (hvis ønsket), og vi sender en månedsrapport med et letlæseligt indblik i resultaterne.


Præcis den hjælp
vi ledte efter

Poul Dørup Olesen

CEO og stifter | Cre8tek

Cre8tek


De har samlet vores behov
for markedsføring

Christa Günther

Direktør | N.O. Jensen A/S


 Jeg mærkede hurtigt,
at jeg fik et helt hold

Nicolaj Klit

Direktør | InnoPrevent


Vores marketing er
i trygge hænder

Brian Jensen

Ejendomsmægler M.D.E | Calundan

Din rolle er at fodre os med viden, så vi kan lære jer at kende. Derudover bestemmer du selv, hvor proaktiv du vil være i samarbejdet. Vi har kunder, der er meget involveret i planlægning og eksekvering af markedsføring. Men i andre sammenhænge overlader kunden stort set alle aktiviteter i vores hænder. Det er 100% op til dig, hvor involveret du vil være – og ofte giver det sig selv, når samarbejdet begynder. Vores ansvar er under alle omstændigheder at briefe dig løbende om tiltag og resultater – på godt og ondt.
Ja, alle medarbejdere i Apropos Bureau er faguddannede marketing-folk med forskellige kernekompetencer. Vi har erfaring fra over 100 unikke kunder og udfører mere end 500 opgaver månedligt. Sammenlagt har vi over 30 års erfaring inden for markedsføring og er generelt en god blanding af nyuddannede marketing-specialister og garvede rotter. Så ja, du kan både forvente en høj kvalitet og en finger på pulsen ift. marketing-trends. Du kan jo også downloade vores e-bog med over 50 kundecases, hvis du har lyst til at se, hvad du kan forvente af kvaliteten.

Vi gør en stor dyd ud af at overholde planlagte deadlines, og samtidig har vi medarbejdere som er ansat til udelukkende at overvåge de indsatser, vi har i gang. Det betyder også, at vi hurtigt kan reagere, hvis noget (mod forventning) skulle løbe af sporet. Ved samarbejdets start får du en fast kontaktperson, som altid har hånd i hanke med aftalte indsatser. Vi sender løbende rapporter med ærlige resultater, så du også selv kan holde øje med dit udbytte – hvis du ønsker.

Hvis samarbejdet mod forventning ikke lever op til dine forventninger, så kan du til enhver tid opsige samarbejdet. Vi håber, det aldrig sker, men vi ønsker heller ikke at låse dig – eller os – i et uønsket ægteskab. Det giver ikke mening. Desuden har du fuld ejerskab over alt, vi har lavet i samarbejdets periode, og det får du selvfølgelig overleveret ved samarbejdets ophør. Vi tager også gerne dialogen med din næste samarbejdspartner, så der ikke er noget, der falder ned mellem to stole i overgangsfasen.
Det kan du tro. Lige nu har vi mere end 30 faste kunder, som vi hjælper med alt fra online annoncering til udarbejdelse af fysiske materialer. Vi har en hel side med referencer, hvor du kan læse om vores samarbejde med diverse virksomheder og finde udtalelser fra kunderne. Og ja, vi skaber også resultater med vores indsatser, ellers havde vi ikke eksisteret i dag. Hver måned løser vi over 500 opgaver for vores kunder – store som små. Vores kunder bruger i gennemsnit ca. 15 timer om måneden, og mange af dem har været hos os i flere år. Vi har faktisk også udarbejdet en case-bog, hvor du kan se lidt af den kvalitet, du kan forvente af samarbejdet. Hent den her.

Ja. Ved at samle al din markedsføring samme sted, vil der være penge at spare i modsætning til at sprede indsatser ud hos forskellige bureauer eller freelancere. Med tiden bliver vi mere og mere en del af din virksomhed, og jeres kernebudskaber vil derfor sidde på rygraden. Jo større kendskab vi har til virksomheden, jo hurtigere bliver vores processer – og du vil dermed spare penge på tidsforbruget.

 

Du sparer også penge på vores form for tidsregistrering. Vi registrerer nemlig hvert et minut (ikke pr. time), og når måneden er omme, får du kun en regning for den tid, vi aktuelt har brugt på dine opgaver. Du skal med andre ord ikke betale for vores kaffepauser eller for påbegyndte timer osv.

 

Vi er fortalere for mindre snak og mere handling. Det vil også sige, at vi eksekverer med det samme. Vi bruger ikke 30 timer på at tænke store tanker, men bruger kun den fornødne tid på at komme i gang. Derefter optimerer vi løbende og lader data og ny viden arbejde for os.

Badges

Gør som 125+ virksomheder

Få et værdifuldt samarbejde, der er trygt, tillidsfuldt og tilfredsstillende.

Visit jammerbugten logo

Der er handling bag ordene!

Brian Gordon

Forretningskonsulent | Ecodel A/S

Timeplan logo

Vi kommer bredere ud, både
på Google og Facebook

Erik Toft Nielsen

Indehaver | Krogner & Toft

Rejsemægleren logo

Varetager alle opgaver
meget kompetent

Line Brun Christensen

Kommunikationsmedarbejder | Top-line

Tommytelt logo

Én af de troværdige

David Kofoed

Direktør og stifter | Odin Diving A/S

Palle Mørch logo

Se alle referencer her

Skal vi tage et møde?

Vil du høre mere om hvordan vi hjælper vores kunder og hvordan vi kan hjælpe dig?

Så tag endelig fat i mig.

  Mads Mathiasen

  Direktør | Apropos Bureau | Reklamebureau Aalborg

  [email protected] | 6014 3119

  Mads
  6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
  nyt logo apropos bureau

  Der er desværre lukket for ansøgning nu

  Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

  nyt logo apropos bureau

  Hvad skal vi hjælpe med?

  Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

  Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

  ✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

  nyt logo apropos bureau

  Hvad skal vi hjælpe med?

  Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

  Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

  ✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed